Munskänkarna Helsingborg – utbildningsplaner för vårterminen 2022!

Munskänkarna Helsingborg – utbildningsplaner för vårterminen 2022!

Nu är höstens kurser avslutade och vi planerar såklart att fortsätta med vår populära kursverksamhet under våren 2022. Tanken är att starta upp 1-betygskursen redan i januari som innehåller allt från vinodling och vinframställning till genomgång av blå och gröna druvor från Frankrike, Tyskland, Italien och Spanien. Det kommer ge oss ett bra underlag av både nya Druv-betygare och 1-betygare som kan fortsätta på 2-betygskursen under hösten 2022 inför provet i mars 2023.

Vi kommer även erbjuda en repetitionskurs för de som vill gå upp på 2-betygsprovet redan i mars 2022.

Vi planerar också för Sensorik 1 där vi fokuserar extra mycket på detaljerna inom provningsteknik. Kursen är ett utmärkt komplement till våra betygskurser och för er som vill lära mer om hur syn, smak och doft samspelar.

Lite längre fram i vår planerar vi för ett nytt tillfälle av Giro d’Italia där vi lär oss mer om flertalet av Italiens vindistrikt och fördjupar oss i både välkända och lokala druvor.

Vi återkommer med detaljer om datum för kursstart längre fram och vi får följer naturligtvis vad som händer med FHM riktlinjer och rekommendationer.