Kommande vinprovningar

UMEÅS VINKROGAR

Sektion Umeå
Typ Vin & mat
Plats 1897, ELITE HOTELL MIMER, Kungsgatan 75, Umeå  
Datum/tid 2018-10-11 kl 18:30 - 21:00  
Provningsledare Karin & Tomas  
Medlemspris 700 SEK  
Gästpris -  
Matpris -  
Lediga platser 1 st  

Datum då bokning öppnas för…

Sektionsmedlemmar 2018-09-27 00:00  
Alla medlemmar Anmälan ej tillgänglig  
Gäster till medlem Anmälan ej tillgänglig  
Sista anmälningsdag 2018-10-07  


Munskänkarna besöker Artonnittiosju, Elite hotell Mimer

 

 

Hösten är här på allvar och det innebär att Munskänkarna drar igång med olika typer av aktiviteter för medlemmarna.  En sedan tidigare uppskattad aktivitet är besöken på stadens vinkrogar. Säsongens första vinkrogsbesök blir på Artonnittiosju, Elite Hotell Mimer, som är en av de åtta restauranger i Umeå som bedömts och tilldelats diplom med två klasar för utmärkt hantering av vin.

 

Vi inleder besöket med ett glas mousserande vin och kommer sedan att serveras en förrätt och en varmrätt med två utvalda viner till varje rätt. Efter maten serveras kaffe.


Syftet med Munskänkarnas Vinkrog är att ge oss vinintresserade ett bättre, bredare och mer prisvärt vinutbud på restauranger runt om i landet. De krogar som uppfyller Munskänkarnas kriterier får utmärkelsen en, två, tre eller fyra druvklasar. Kriterierna är att krogen ska ha ett brett utbud av vin, att flertalet viner serveras glasvis, att vinerna ska ha rimliga priser och vinlistan ska vara informativ. Vinerna ska serveras ur bra vinglas och personalen ska ha goda kunskaper om vin.

 

Begränsat antal platser, enbart umeåsektionens medlemmar.

 

BETALNING: Inbetalning oss tillhanda till vårt plusgiro senast måndag 8/10.

 

ANMÄLAN:

Boka din plats här: Logga in med din mailadress och ditt personliga lösenord, fyll i alla uppgifter och bekräfta. Du får ett automatiskt mail med bekräftelse/faktura.

Ange ev. specialkost i anmälan

VIKTIGT! Bekräftelse med betalningsinformation skickas direkt till din angivna e-postadress. Ring genast om du inte får något mail, 070-326 77 30.

AVBOKNING:
Sektionen drabbas av kostnader vid sen avbokning. Om du vill avboka din plats, kontakta oss senast 7/10, ring 070-326 77 30 eller maila
umea@munskankarna.se. Därefter görs ingen återbetalning av avgiften, du får inte heller flytta över din inbetalning till kommande provning.
Att inte betala accepteras inte som avbokning, du förblir betalningsansvarig.

Vi plockar in köande från ev. väntelista, så du får inte själv ordna ersättare.


Frågor? Kontakta
umea@munskankarna.se
 

Ge bort/bli medlem i Munskänkarna

Få vintidningen In Vino , träffa vinintresserade människor och framför allt: lär dig mer om vin!

Förmåner

  • Tidningen In Vino – 6 nr per år
  • Löpande utskick av vinrecensioner
  • Vinprovningar
  • Kursverksamhet

Medlemsavgiften är 425 kr för kalanderåret 2024. Blir du medlem efter den 1 november gäller medlemskapet även nästkommande kalenderår. (Medlemsavgift ej momspliktig.)

Ge bort ett medlemskap!

För att ge bort ett medlemskap, klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna. Vi behöver ditt namn och din e-post, samt uppgifterna för din vän. Kom ihåg att ange startdatum för din väns medlemskap, d v s aktiveringsdatum.


Bli medlem nu!
42d67842-c675-4aac-9924-a96800fd0484
1
700
-
-