Kommande vinprovningar

Vinresa i Toscana

Sektion Osby
Typ Nyhetsprovning
Plats E&E, Stora Hotellet  
Datum/tid 2016-09-30 kl 18:30 - 22:30  
Provningsledare Fredrik Nilsson  
Pris 450 SEK  

Sommaren verkar inte vilja släppa taget i år, men nu tycker vi på Munskänkarna att det är dags för höst – för då blir det ju dags för höstens första vinprovning.

Äntligen!

Vi inleder med en resa genom Toscana där vår ordförande Fredrik Nilsson tar med oss till ett antal vingårdar som han besökt under sina tre år i Italien. Han kommer berätta om vinregionen, dess viner, mat och kanske ett och annat resetips. Samtliga viner som provas kommer från olika vingårdar i Toscana med en stark tyngdpunkt på det högklassiga distriktet Chianti Classico.

Som så ofta kommer ni få chansen att avnjuta fantastik mat från E&E Stora Hotellets kök, och vi hoppas naturligtvis på en mycket trevlig kväll tillsammans med just dig.

Provningen är öppen för medlemmar och gäster. Har du frågor om att vara gäst eller gå med i Munskänkarna, så kontakta Fredrik på freni542@hotmail.com eller 073-6449094. 

Anmälan sker till Stora hotellet på: ​info@storahotelletosby.com

OBS!! Endast anmälan via mail.

Sista anmälan är: Måndag 26 September

450,-/medlem, 500,-/gäst.

1 gäst/medlem.

Ge bort/bli medlem i Munskänkarna

Få vintidningen In Vino , träffa vinintresserade människor och framför allt: lär dig mer om vin!

Förmåner

  • Tidningen In Vino – 6 nr per år
  • Löpande utskick av vinrecensioner
  • Vinprovningar
  • Kursverksamhet

Medlemsavgiften är 425 kr för kalanderåret 2024. Blir du medlem efter den 1 november gäller medlemskapet även nästkommande kalenderår. (Medlemsavgift ej momspliktig.)

Ge bort ett medlemskap!

För att ge bort ett medlemskap, klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna. Vi behöver ditt namn och din e-post, samt uppgifterna för din vän. Kom ihåg att ange startdatum för din väns medlemskap, d v s aktiveringsdatum.


Bli medlem nu!
8d660aa8-3b69-4ac5-b669-a68100e8224d
60
450
500
-