Kommande vinprovningar

Inställd! Litterär Dinêr Vinicole.

Sektion Vadstena
Typ Vin & mat
Plats På Hörnet, Skänninge gatan 1  
Datum/tid 2020-04-17 kl 18:30 - 22:00  
Provningsledare Per Gustafsson  
Pris 850 SEK  

Provningen bygger på en novell av Dorothy Sayers om Lord Peter Wimsey. Tanken skulle vara att återskapa det som berättas i novellen ”En smaksak” ur samlingen Lord Peter Views the Body, som publicerades 1928. Dvs pröva fem viner till fem maträtter plus ett sjätte vin till desserten (och som fritt valt tillägg kaffe, och avec som man betalar vid bordet). Provningen är tänkt att vara ”Blind”, dvs det är upp till deltagarna att, som i novellen, komma fram till vilket vin det är. Vi har naturligtvis inte råd att som i novellen pröva Grand cru-viner, men Lotta tar på sig att leta upp viner som är typiska från motsvarande regioner i rimlig prisklass och skulle vara möjliga att gissa rätt på.

Anmälan görs per e-post till Per.A.Gustafsson@liu.se. När du fått svarsmejl att du är bland de 42 första och därmed får plats, så är det dags att betala in till vårt BG 430-4416.

Ge bort/bli medlem i Munskänkarna

Få vintidningen In Vino , träffa vinintresserade människor och framför allt: lär dig mer om vin!

Förmåner

  • Tidningen In Vino – 6 nr per år
  • Löpande utskick av vinrecensioner
  • Vinprovningar
  • Kursverksamhet

Medlemsavgiften är 425 kr för kalanderåret 2024. Blir du medlem efter den 1 november gäller medlemskapet även nästkommande kalenderår. (Medlemsavgift ej momspliktig.)

Ge bort ett medlemskap!

För att ge bort ett medlemskap, klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna. Vi behöver ditt namn och din e-post, samt uppgifterna för din vän. Kom ihåg att ange startdatum för din väns medlemskap, d v s aktiveringsdatum.


Bli medlem nu!
9c04e69b-7d25-47cd-8992-ab3300ab303e
42
850
-
-