Kommande vinutbildningar

Prov Druvkurs och 1 betyg

Sektion Stockholm Sjöstaden
Typ Druvbetyg
Plats Hammarbyhöjden, Finn Malmgrens väg 1  
Datum/tid 2023-02-04 kl 11:00 - 13:00  
Provningsledare Thomas Bäck  
Medlemspris 100 SEK  
Gästpris -  
Matpris -  
Lediga platser 11 st  

Datum då bokning öppnas för…

Sektionsmedlemmar 2022-12-14 00:00  
Alla medlemmar Anmälan ej tillgänglig  
Gäster till medlem Anmälan ej tillgänglig  
Sista anmälningsdag 2023-01-30  

Druvkursen höstens 2022 börjar närma sig sitt slut och det är dags för teoretiskt och praktiskt prov. Det äger rum lördag den 4 februari på Finn Malmgrens väg 1 i Hammarbyhöjden med början kl. 11.00 för det teoretiska provet och 12.00 för det praktiska provet.

Om det är några som gått 1-betygskursen, men inte är klara med proven, kommer vi att erbjuda möjlighet att även göra de proven. OBS att man bara kan göra prov för en av kurserna då de görs samtidigt.

Proven är öppna för alla medlemmar men riktar sig primärt till de som genomgått motsvarande utbildning, men ännu inte fått godkänt i det teoretiska och/eller det praktiska provet. Men, även de som tillägnat sig kunskaperna på annat sätt är också välkomna att göra proven.

Det teoretiska provet är avgiftsfritt medan de som gör det praktiska provet bidrar med 100 kronor till inköpet av vin.  För de som går druvkursen hösten 2022 ingår kostnaden för det praktiska provet i kursavgiften.

Oavsett om ni nu går på Druvkursen eller genomgått er utbildning tidigare är det viktigt att ni i samband med anmälan, i anteckningsfältet, anger vilket/vilka prov ni avser att genomföra så att vi har underlag för planeringen inför proven och även vet hur mycket vin vi ska köpa in.

Om ni bara avser att göra det teoretiska provet kan ni bortse från uppgiften, i bokningsbekräftelsen via e-post,  om att ni ska betala 100 kronor.

Glöm inte att ta med penna och kladdpapper för det teoretiska samt vinglas till det praktiska provet!

Med vänliga hälsningar från
Munskänkarna Sektion Sjöstaden

Ge bort/bli medlem i Munskänkarna

Få vintidningen In Vino , träffa vinintresserade människor och framför allt: lär dig mer om vin!

Förmåner

  • Tidningen In Vino – 6 nr per år
  • Löpande utskick av vinrecensioner
  • Vinprovningar
  • Kursverksamhet

Medlemsavgiften är 425 kr för kalanderåret 2024. Blir du medlem efter den 1 november gäller medlemskapet även nästkommande kalenderår. (Medlemsavgift ej momspliktig.)

Ge bort ett medlemskap!

För att ge bort ett medlemskap, klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna. Vi behöver ditt namn och din e-post, samt uppgifterna för din vän. Kom ihåg att ange startdatum för din väns medlemskap, d v s aktiveringsdatum.


Bli medlem nu!
84d35e40-0ddd-43e9-be46-af6b00aa43e5
11
100
-
-