Vinnarna i förra veckans tävling – och spänningen stiger inför kommande dragning av storvinnarna

Vinnarna i förra veckans tävling

– och spänningen stiger inför kommande dragning av storvinnarna. Stort tack till alla 1 624 medlemmar som tävlade i den sista deltävlingen som var ett lite svårare quiz.

Här kommer de rätta svaren > 
Namnen på er som var både lite extra duktiga och dessutom lyckosamma och har vunnit veckovinster:

De tre vinnarna:
Lena Hillert från Bromma vinner Munskänkarnas förkläde, värde 350 kr.
Tommy Berg från Älvsbyn får Tre wineskins, värde 100 kr.
Ewa Parkman från Örnsköldsvik får en fin korkskruv, värde 95 kr.

Grattis till er, ni får era vinster med posten inom kort.

Detta var den sista tävlingsomgången och nu återstår den spännande dragningen av de tre storvinsterna som lottas ut bland alla som tävlat i någon av de fem deltävlingarna. Det som ligger i potten är:

  • En privat provning med en erfaren Munskänk. Vinnaren bestämmer själv för vilket sällskap den ska genomföras. Hemma med släkten, med kollegorna på jobbet eller kanske med grannarna? Att genomföras senast 2022 06 30. Värde 1 400 kr.
  • En utbildning i Munskänkarnas regi. Vinnaren får/reducerar deltagaravgiften (max. 1 400 kr) till en utbildning som vinnaren själv väljer under 2021 eller 2022.
  • En kostnadsfri provning/aktivitet i din egen sektion. Snart är verksamheten i gång igen och många spännande aktiviteter står i startgroparna. Vinnaren väljer själv vilken provning som vinsten ska bekosta. (Max 1 400 kr). Att genomföras senast 2022 06 30.

De tre lyckliga vinnarna presenteras här på hemsidan nästa tisdag den 29 juni. Vinnarna utses av tävlingsgruppens jury och beslutet kan inte överklagas.