Kommande vinprovningar

Vinvandring i Lillån

Sektion Örebro
Typ Övrig provning
Plats Lillån, Örebro  
Datum/tid 2023-06-02 kl 18:30 - 21:00  
Provningsledare  
Pris 450 SEK  

Vi i Örebro kommer även denna försommar arrangera den efterlängtade rosévinsprovningen. Vi arrangerar detta som tidigare då vi besöker fem av våra medlemmars trädgårdar och provar viner. Den här gången sker vandringen i Lillån.

Du behöver ha med dig två vinglas, då vi provar två viner vid varje station. Det kommer att serveras en lättare tapasrätt till vinerna per station, observera att
det inte är en full måltid. Vi går i grupper om 12 personer och besöker fem stationer med vin, vilket ger totalt 10 olika roséviner under kvällen. Sträckan vi går är totalt ca 2 km. Uppgift om vinerna som vi ska prova kommer att skickas i separat mail för var och en att skriva ut.


Kostnad är 450 kr per person, och gäster betalar 550 kr. Antal deltagare är begränsat till max 60 personer, så först till kvarn gäller.

Anmälan skickas till andreasonylen@gmail.com. OBS! Att det är den inkomna mailen som räknas som anmälan. Anmälan är bindande efter den 26/5. Anmäl er gärna tillsammans med de vänner ni vill promenera med. Glöm inte att ange eventuell kostavvikelse på anmälan.

Betalning: Görs till bankgiro 749-5815 där Rose + namn uppges vid betalning senast onsdagen den 26/5. Tänk på att det ibland krävs två-tre bankdagar innan det syns på vårt konto.

Det är viktigt för vår verksamhet att ni blir avbockade mot vår deltagarlista när ni ankommer till provningen. Även namn på deltagande gäster ska anmälas till provningen samt att ni meddelar oss om eventuella ändringar av deltagares namn.

Alla deltagare får en bekräftelse på sin anmälan samt besked om vid vilken station var och en skall börja sin vandring. Vid starten får alla grupper en karta med hänvisning till hur gruppen skall gå. Glöm inte att skriva ut vinlistan. Samtliga deltagare startar samtidigt vid en av de fem stationerna, provar vin och smakar på tapasrätten i ca 30 min. Därefter är det dags att promenera till nästa station och prova nya viner och nya smaker. Så vandrar vi runt och besöker totalt fem olika trädgårdar i den lilla grupp som vi tillhör. Ingen gemensam återsamling kommer att ske utan grupperna avslutas på den femte stationen. Tänk på att välja bra skor och kläder efter väder, eftersom hela arrangemanget sker utomhus.
 
Varmt välkomna!
Styrelsen

Ge bort/bli medlem i Munskänkarna

Få vintidningen In Vino , träffa vinintresserade människor och framför allt: lär dig mer om vin!

Förmåner

  • Tidningen In Vino – 6 nr per år
  • Löpande utskick av vinrecensioner
  • Vinprovningar
  • Kursverksamhet

Medlemsavgiften är 425 kr för kalanderåret 2024. Blir du medlem efter den 1 november gäller medlemskapet även nästkommande kalenderår. (Medlemsavgift ej momspliktig.)

Ge bort ett medlemskap!

För att ge bort ett medlemskap, klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna. Vi behöver ditt namn och din e-post, samt uppgifterna för din vän. Kom ihåg att ange startdatum för din väns medlemskap, d v s aktiveringsdatum.


Bli medlem nu!
3bebfaa2-199c-4470-b159-b00500de3a07
60
450
550
-