Kommande vinprovningar

Lagertömning våren 2020 - INSTÄLLD

Sektion Östersund
Typ Övrig provning
Plats Restaurang Marité, Sjötorget 3  
Datum/tid 2020-03-26 kl 18:50 - 22:00  
Provningsledare Styrelsen  
Medlemspris 240 SEK  
Gästpris 440 SEK  
Matpris -  
Lediga platser 6 st  

Datum då bokning öppnas för…

Sektionsmedlemmar 2020-03-06 12:00  
Alla medlemmar 2020-03-06 12:00  
Gäster till medlem 2020-03-11 01:00  
Sista anmälningsdag 2020-03-16  

NEDANSTÅENDE PROVNING ÄR INSTÄLLD
LAGERTÖMNING
Dags för vårens lagertömning. Vi bjuder in dig att ta del av överskottet av viner från fjolårets Kvalitetsvinmässa. Liksom vid tidigare års lagertömningar blir det en sektionsprovning med ett annorlunda och spännande upplägg.

Provningen innehåller ett 80-tal olika viner varav du får möjlighet att prova sju stycken. Under provningen kommer vi också att ha ett tävlingsmoment med fina priser där alla har möjlighet att vinna. 

Med så många olika viner finns det inte utrymme att presentera alla men vi garanterar dig en givande och intressant kväll med högklassiga och goda viner. Eftersom vinerna kommer från vårt eget lager kan vi hålla avgiften för provningen mycket låg.

Upplägget för denna provning ställer vår organisatoriska och logistiska förmåga på stora prov och för att allt skall fungera under kvällen måste vi ha dig och glasen på plats tidigare än vanligt – senast 18.50 vill vi ha dina glas uppställda på bordet.

Under tiden som vi häller upp provningsvinerna kommer du att bjudas på en aperitif till vilken du minglar och umgås med de övriga deltagarna. 

Efter provningen bjuds det som vanligt på en passande buffé och till denna provar du ytterligare ett intressant vin ur vårt lager. Som avslutning serveras kaffe och kaka. 

Ta med minst fem vinprovarglas. Och vill du prova matvinet i ett särskilt glas tar du med ytterligare ett.

                              Hjärtligt välkommen till en spännande kväll!

           Provningsledare                                                                                   
          Bernt Lundstedt                                               Göran Qvarnström
                                                                                              ordförande
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
 
Plats:              Restaurang Marité på Sjötorget 3
Tid:                 Torsdag den 26 mars klockan 18.50 OBS TIDEN!!
Pris:                Medlem 240 kr och gäster i mån av plats 440 kr
Anmälan:       Anmälan öppnar fredagen den 6 mars kl 12.00. Anmälan är bindande och sker senast torsdagen den 19 mars.  Totalt finns 120 platser. 
 
Du anmäler dig själv samt ytterligare sektionsmedlem (genom att ange dennes medlemsnummer och klicka på "anmäl" så kommer medlemmens namn upp i rutan) eller gäst där. Gäster som ej är medlemmar kan anmälas först från och med onsdagen den 11 mars. Det finns en beskrivning av hur du loggar in och anmäler dig på länken: Anmälningsinstruktion

Betalning: Efter bokningsbekräftelse, vilken du erhåller direkt efter anmälan, sker betalning så att den är oss tillhanda senast fredagen den 20 mars  till vårt bankgiro 156-2842 och ange det avinumer som du får i bekräftelsen. 

Gäster: För att anmäla gäster, fr.o.m 11 mars och ifall det finns platser kvar, loggar du in igen och klickar på knappen för REDIGERA. OBS ifall det blivit kölista så hamnar både du och gästerna i kölistan ifall du fortsätter och slutför redigeringen!

Ange ev. allergier eller andra önskemål och synpunkter i fältet för kommentarer.  
Vi vill påminna om att ta med dig din tastevin (skopa) med band.

Avanmälan: OBS Om återbud lämnas efter sista anmälningsdag och vi ej kan sätta in ersättare, sker ingen återbetalning av anmälningsavgiften. 

Göran Qvarnström (070-530 63 52) eller Helena Fredriksson (kvällstid 072-720 43 43) kan hjälpa till, ifall du har problem med din anmälan.

Ge bort/bli medlem i Munskänkarna

Få vintidningen In Vino , träffa vinintresserade människor och framför allt: lär dig mer om vin!

Förmåner

  • Tidningen In Vino – 6 nr per år
  • Löpande utskick av vinrecensioner
  • Vinprovningar
  • Kursverksamhet

Medlemsavgiften är 425 kr för kalanderåret 2024. Blir du medlem efter den 1 november gäller medlemskapet även nästkommande kalenderår. (Medlemsavgift ej momspliktig.)

Ge bort ett medlemskap!

För att ge bort ett medlemskap, klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna. Vi behöver ditt namn och din e-post, samt uppgifterna för din vän. Kom ihåg att ange startdatum för din väns medlemskap, d v s aktiveringsdatum.


Bli medlem nu!
45036703-40b7-4751-9042-ab7400d1e938
6
240
440
-