Kommande vinutbildningar

Vin och mat i kombination 1

Sektion Mölnlycke
Typ Vin & mat
Plats Kulturhuset, Mölnlycke, Röda rummet  
Datum/tid 2023-08-31 kl 18:30 - 21:00  
Provningsledare Kajsa-Mia Holgers  
Medlemspris 1000 SEK  
Gästpris -  
Matpris -  
Lediga platser 0 st  

Datum då bokning öppnas för…

Sektionsmedlemmar 2023-05-01 08:00  
Alla medlemmar 2023-05-15 08:00  
Gäster till medlem Anmälan ej tillgänglig  
Sista anmälningsdag 2023-05-16  

Grundkurs i ”Mat och Vin i kombination I”. Målgruppen är medlemmar med godkänd Druv- eller 1-Betygskurs eller med motsvarande förkunskaper Intresset för utbildning inom Mat & Vin i kombination är stort både inom och utanför munskänkarna. I Göteborgs sektionen har Mats Burnerts kurser snabbt blivit fullbokade av den egna sektionens medlemmar. Utbildningar inom Mat & Vin i kombination har dessutom funnits i flera år på Göteborgs Universitet med Ulf Wagner som kursansvarig, och har haft ett exceptionellt högt söktryck. Trots det stora intresset, lägger universitetet ner samtliga kurser inom både Vinkunskap och Mat & Vin i kombination. 

Därför behöver vi i Mölnlycke sektionen göra något åt bristen på utbildning i kombinationen mat och vin. För att möta medlemmarnas intresset, behövs flera utbudspunkter. Mölnlycke sektionen startar därför utbildningar inom detta på fler nivåer.

I dagsläget har inte munskänkarna tillgång till undervisningskök inom kommunen och därför har vi tagit fram ett avtal med Medborgarskolan Göteborg, som har centralt belägna skolkök som är enkla att komma till från Mölnlycke

Lokal: Kulturhuset Mölnlycke, respektive Medborgarskolans lokal på Haga Östergata 12. 

Vi undersöker vidare om något skolkök kan bli tillgänglig till hösten inom Mölnlycke eller Landvetter, men har ännu inte fått "napp".

Kursen startar 31 augusti och fortsätter 7, 14  och 21 september. Det blir totalt 4 tillfällen, varav de tre första är i Kulturhuset i Mölnlycke. Vid tillfället den 21 september behövs skolkök och preliminärt är vi i då i Medborgarskolan i Haga i Göteborg. Anmälan är bindande  

Varmt välkomna,

Kajsa-Mia Holgers


Här träffar du vinintresserade människor och du lär dig framförallt mer om vin.

Medlemsförmåner

  • Tidningen In Vino – 6 nr per år
  • Löpande utskick av vinrecensioner
  • Vinprovningar
  • Kursverksamhet

Medlemsavgiften på 375 kr avser kalenderår, 1/1–31/12.
Blir du medlem efter den 1 november gäller medlemskapet även nästkommande år. (Medlemsavgift ej momspliktig.)

Vill du ge bort ett medlemskap?

För att ge bort ett medlemskap, klicka på länken nedan och fyll i uppgifterna. Vi behöver ditt namn och din e-post, samt uppgifterna för din vän. Kom ihåg att ange startdatum för din väns medlemskap, d v s aktiveringsdatum.


Bli medlem nu!
345be5fc-cfa1-4655-bad5-aff20106d09f
0
1000
-
-