Kommande vinutbildningar

Tvåbetygskurs

Sektion Linköping Bacchus
Typ 2-betyg
Plats Studieförbundet Vuxenskolan, Vasavägen 3, Linköping  
Datum/tid 2020-09-17 kl 18:30 - 21:00  
Provningsledare Anders H/ Jeanette E/ Lena S  
Medlemspris -  
Gästpris -  
Matpris -  
Lediga platser 0 st  

Datum då bokning öppnas för…

Sektionsmedlemmar 2020-08-19 08:00  
Alla medlemmar 2020-08-19 08:00  
Gäster Anmälan ej tillgänglig  
Sista anmälninsdag 2020-09-06  

Nu startar vi en Tvåbetygskurs!

Denna kurs teoretiska del är snarlik 1-betygskursen till sin struktur men innebär innehållsmässigt såväl en breddning som fördjupning av denna. Här avhandlas även nya världen. Totalt 12 kurstillfällen.


Torsdagen den 17 september startar årets Tvåbetygskurs. Därefter fortsätter kursen varannan vecka, jämna veckor (med juluppehåll) fram till provet i mitten av mars 2021.

Tiden är kl. 18:30 – ca 20:30. Vi kommer hålla till på Studieförbundet Vuxenskolans lokaler på Vasavägen 3. Kursen är öppen för alla som är medlemmar och som vanligt är kursen gemensam för båda sektionerna. Du som gått kursen tidigare är också välkommen, förstagångsdeltagare har dock företräde om kö skulle uppstå. För att få delta i kursen krävs att det finns ett godkänt resultat i antingen Ettbetygs- eller Druvkursprovet. Vi använder den centrala bokningsfunktionen, precis som till provningarna. Bokningen gör du på denna sida genom att logga in.

Maila mig om du får problem med att anmäla dig eller om du har praktiska frågor om kursen. jeanetteekenberg684@hotmail.com

Kurspris 1000–1200 kr. Priset är beroende på antal deltagare samt aktuella vinpriser. Summan är självkostnadspris för att täcka vininköp. Ni betalar inget via anmälan, vi ordnar det när anmälningstiden har gått ut.
Kursmaterial består av ett digitalt kursmaterial som jag kommer maila till alla anmälda deltagare strax innan kursstart. Det finns alltså till denna kurs ingen instuderingsbok, varje deltagare ombesörjer själv att skriva ut kompendiet alternativ ha det med sig i digital form. Alla deltagare behöver ta med egna vinglas, 6 st samt eventuellt vattenglas.

Närmare kursstart skickar vi ut mer information till alla deltagare som anmält sig.

Hälsningar
Lena Svärdvall                                                            Jeanette Ekenberg & Anders Holm Sektion Linköping Filbyter                                 Sektion Linköping Bacchus

Som medlem i Munskänkarna träffar du vinintresserade människor, och du lär dig framförallt mer om vin.

Medlemsförmåner

  • Tidningen Munskänken 8 nr per år
  • Vinjournalen, digitalt för nedladdning
  • Vinprovning
  • Kursverksamhet
  • Resor

Medlemsavgiften på 375 kr avser kalenderår (1 januari - 31 december). Blir du medlem efter den 1 november gäller medlemsskapet även nästkommande år. 


Bli medlem nu!
39f81766-50b4-4fe5-99f6-abe300febe26
0
-
-
-