Din bästa vinbild!

Skrivet av: Munskänkarna

Munskänkarnas medlemstävling om vin pågår för fullt. Missa inte att vara med! I denna veckas utmaning vill vi att du skickar oss din bästa vinbild!

Det kan vara från en provning, från ett besök på en vingård, en trevlig mat- och vinbild, en vinrelaterad naturbild eller…vilket motiv som helst från vinets värld. Välkommen med ditt bidrag! TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Vinnaren utses av en jury från Munskänkarnas kommunikationsgrupp. Vi väljer ut de bilder vi bedömer är vackrast och mest relevanta till vinnare i bildtävlingen. Juryns beslut går inte att överklagas. När du sänder in din bild ger du Munskänkarna möjlighet att använda bilden i vår kommunikation.

Du som är med och tävlar har dessutom chans på en storvinst. När hela tävlingsperioden är över lottar vi ut tre riktigt attraktiva vinster. Då ligger bland annat en privat provning med en kunnig Munskänk för dig och dina vänner i potten. Ta chansen!

Så här går det till:
När: Varje tisdag släpps en ny tävling som är ligger uppe till och med måndagen därpå.

Hur: Varje vecka dras tre vinnare som vinner:

  • Ett förkläde
  • Ett wineskin
  • En korkskruv

När sista tävlingen är avslutad lottar vi även ut tre storvinster. Då har du som deltagit med rätta svar i någon av deltävlingarna dessutom chansen att vinna en storvinst.

  • Vinn en Munskänk
  • Vinn en utbildning
  • Vinn en lokal vinprovning

Vem: Tävlingen är öppen för Munskänkarnas medlemmar. Är du inte redan medlem bli medlem här.

Vad:
Munskänkarnas vintävling pågår i fem veckor med start 18 maj. Du kan tävla i en, flera eller alla deltävlingar.

Munskänkarna hanterar personuppgifter i enlighet med GDPR.

Photo by Djordje Petrovic from Pexels.