Rikssida Logga in
Logga in

Mousserande

Bubblor

Fem mousserande viner presenterades av styrelsen.

Mousserande

  • Haderburg Pas Dosé, Alto Adige, Südtyrol
  • Porta del Vento, Mira, Camporeale, Palermo
  • Le Carline, prosecco extra dry, Veneto
  • Franck Massard Mas Sardana, brut nature, Cava
  • Veuve Clicquot Brut Champagne

 

Anneli och Mats bjöd på ostron med rödvinsvinegrette och gratinerade ostron följt av en räkmacka. Till dessert serverades Hallonbullar.

En cookie är en liten textfil som lagras på din dator och som innehåller information. Cookies används till att kunna anpassa en webbplats efter besökarens önskemål, val och intressen. Enligt den nya lagen om elektronisk kommunikation behöver vi informera om att vår webbplats använder cookies. Genom att gå vidare på hemsidan godkänner du att vi samlar in data om dina besök. I vår integritetspolicy förklarar vi vilken data vi samlar in, varför vi samlar in den och vad vi använder den till.

Din webbläsare ger en möjlighet att stänga av lagringen av cookies på din dator. Det finns då en risk för att vissa av tjänsterna på webbplatsen slutar att fungera.

OK