Välkommen till munskänkarna i Falkenberg!

Vår ambition är att erbjuda trevliga och lärorika provningar samt olika utbildningar till våra medlemmar, oavsett tidigare kunskaper. Alla är lika välkomna! Den gemensamma nämnaren är vårt intresse för vin.

Genom våra provningar, erbjuder vi möjligheten till nya, spännande vinupplevelser och inspiration till att våga prova nya viner på egen hand. Med ökad kunskap kommer nyfikenheten att lära och förstå mer.

Du hittar mer information om hur du blir medlem, våra provningar och utbildningar i menyn.

Varmt välkommen till vår sektion!

Har du frågor kontakta Fredrik Carlsson 070 - 558 32 05

--------------------------------------

 

 

 

 

 

Aktuellt

 • Rätta svaren i Munskänkstävlingen på Skepparp
  Riks

  Publicerat:

 • 115 nya tvåbetygare
  Riks

  Publicerat:

 • 26 000-medlemmarstrecket passerat
  Riks

  Publicerat:

På gång

Kommande vinprovningar Visa alla
 • 35-årsjubileum. Preliminärt datum

  Gustaf Bratt - 2022-09-10

 • Dryckesmässan

  Falkhallen - 2022-09-24

Utbildningar

Sektion Falkenberg

Provning 5 juni 2022

Ännu en härlig provning, nu i Ätrasalen i Vessigebro. Ett festligt dukat bord med snapsar, öl och vin. Och danska smörrebröd från Ekholmen. Vår hövding Fredrik Carlsson Sjöö var i sitt esse med rolig snapspresentation

Olle Nordahl i våra hjärtan.

Provningen till Olles minne, fylld av vemod och minnen, blev uppskattad. Ingrid och Fredrik, med hjälp av ett bildspel, gjorde en uppskattad minneskavalkad över allas vår Olle. Med var Annika och sonen Carl-Magnus. Rörda

Druvklasar till Vinkrogar 2022

Så var årets diplom till stadens krogar utdelat. Ny bland krogarna är Prostens Pizza. Bild saknas från Hermans. Vi gratulerar krogarna som fått sina diplom och kan konstatera att utbud och vinkunskaper är goda i FBG.

Årets bästa vin

Årets bästa vin är ett nytt initiativ i föreningen Munskänkarna. Temat för 2022 års upplaga är Spanien och de tre kategorierna är rött respektive vitt vin samt sherry.