Välkommen som medlem!

Är du intresserad av att prova goda viner och lära dig mer om vin under trevliga former är du hjärtligt välkommen att anmäla dig till oss. Vi ser fram emot att få se dig som medlem.

Målet för oss är att kunna anordna trevliga och intressanta kvällar med vinprovning här i Kungälv, oftast i kombination med en passande middag.Vi arrangerar också olika typer av vinutbildning för våra medlemmar.

Våra provningar tillsammans ger oss nya spännande vinupplevelser och inspiration till att våga prova nya viner på egen hand. Med ökad kunskap kommer nyfikenheten att lära och förstå mer

 

Aktuellt

 • 26 000-medlemmarstrecket passerat
  Riks

  Publicerat:

 • Munskänkarna positiva till Winefinder-domen
  Riks

  Publicerat:

 • Chenin for the win
  Riks

  Publicerat:

Provningar och kurser

Kommande vinprovningar Visa alla
 • Stationsprovning

  Dining & Cocktail - 2022-08-25

Utbildningar
 • Regional 2-betygs kurs hos Munskänkarna Region Storgöteborg

  Medborgarskolan Göteborg - 2022-09-06

Mer om oss

Provningar på Dining & Cocktails

Som medlem får du delta i våra trevliga vinprovningar till ett rabatterat pris. Vi provar 3-4 viner vid varje tillfälle och avslutar med en middag med ett passande vin. I mån av plats får du även bjuda med gäster.

Vill du veta mer om vin?

Trött på att fråga andra till råds om vin? Hur skördar man druvorna och hur behandlas de i vineriet? Är du osäker på vilka viner som passar till maten du tänker laga? Då kanske Munskänkarna kan vara något för dig.

Spännande möten!

Möt hela vinvärlden genom att gå på våra vinprovningar. I första hand för att få goda smakupplevelser, men också kunskap om historien bakom dryckerna. Dessutom får du trevligt umgänge och nya vänner.

Vi har flera vinkurser!

Våra kurser vänder sig till dig som är nybörjare, men också till dig som har provat en del och vill ha mer kunskap.