Provningsdatum
2021-12-03
Bedömare
Ulf Jansson, Peter Axelsson, Johan Tarmet
Provningsdatum
2021-12-03
Bedömare
Ulf Jansson, Peter Axelsson, Johan Tarmet
Druvor: 51% pinot noir, 36% chardonnay, 13% meunier
Druvor: 63% chardonnay, 37% pinot noir
Druvor: 100% pinot noir
Druvor: 80% chardonnay, 20% pinot noir
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% chardonnay
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% chardonnay
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 80% chardonnay, 20% pinot noir
Druvor: 100% chardonnay
Druvor: 45% chardonnay, 25% pinot noir, 20% gamay, 10% aligoté
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% chardonnay
Druvor: 50% chardonnay, 50% grenache blanc
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% chardonnay
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 60% pinot noir, 40% chardonnay
Druvor: chardonnay, pinot noir
Druvor: chardonnay, pinot nero
Druvor: 100% trebbiano
Druvor: chardonnay, pinot noir
Druv- eller distrikttypisk
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% pinot noir
Druvor: 60% chardonnay, 40% pinot noir
Druvor: rondo, cabernet cortis
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% riesling
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: chardonnay, pinot noir, pinot gris, pinot blanc, grüner veltliner
Druvor: cabernet sauvignon, bonarda
Druvor: 70% semillon, 20% sauvignon gris, 9% riesling, 1% gewurztraminer
Druvor: chardonnay, sauvignon blanc, marsanne, rkatsiteli
Druvor: 100% chardonnay
Druvor: 100% semillon
Druvor: 100% chenin blanc
Druvor: 100% chardonnay
Druv- eller distrikttypisk
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% chardonnay
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% chardonnay
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% chardonnay
Druvor: 100% gewurztraminer
Druvor: 100% chardonnay
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% chenin blanc
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 40% rkatsiteli, 40% mtsvane, 10% khikhvi, 10% kisi
Druvor: 100% grasevina
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 89% sauvignon blanc, 11% sauvignon gris
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% sauvignon blanc
Druvor: 100% solaris
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% sauvignon blanc
Druvor: 100% riesling
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% riesling
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% riesling
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% riesling
Druvor: 100% riesling
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% chardonnay
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% viognier
Druvor: 100% furmint
Druvor: 100% grauburgunder
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% malbec
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% malbec
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% cabernet sauvignon
Druvor: 100% malbec
Druvor: 40% malbec, 36% cabernet sauvignon, 14% merlot, 10% syrah
Druvor: 100% pinot noir
Druvor: cabernet franc, mavrud
Druvor: 67% cabernet sauvignon, 12% malbec, 8% carménère, 7% petit verdot, 6% cabernet franc
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% pinot noir
Druvor: 50% cabernet sauvignon, 42% merlot, 5% petit verdot, 3% cabernet franc
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% cabernet franc
Druv- eller distrikttypisk
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 45% merlot, 38% cabernet sauvignon, 17% cabernet franc
Druvor: 85% pinot noir, 15% gamay
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% pinot noir
Druvor: 60% merlot, 30% cabernet sauvignon, 10% cabernet franc
Druvor: 100% pinot noir
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% syrah
Druvor: 100% saperavi
Druvor: 100% dolcetto
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% nebbiolo
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% nebbiolo
Druvor: 100% lambrusco salamino
Druvor: 80% nerello mascalese, 20% nerello cappuccio
Druvor: 100% frappato
Druvor: 100% nebbiolo
Druvor: 100% pinot noir
Druvor: 100% nebbiolo
Druvor: 40% castelão, 30% aragonez, 30% touriga nacional
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% pinot noir
Druvor: 100% baga
Druvor: touriga nacional, touriga franca
Druvor: 100% tinto fino
Druvor: 100% tempranillo
Druvor: 85% monastrell, 15% garnacha tintorera
Druv- eller distrikttypisk
Druvor: 100% tempranillo
Druvor: 100% tempranillo
Druvor: 100% tempranillo
Druvor: 100% tempranillo
Munskänkarna var först i Sverige med att regelbundet recensera viner. Under åren har metodiken utvecklats och idag bedöms kvaliteten utifrån en 20-poängskala.